image_349

Radi by sme vám dali do pozornosti novú knihu V osídlach smrti, ktorá sleduje životné cesty Patricie Sandovalovej, dnes medzinárodnej pro-life rečníčky a úspešnej katolíckej moderátorky, ktorá sa po rozvode rodičov vrhla na cestu sexu a drog. V priebehu roka a pol podstúpila tri umelé potraty. Neskôr dokonca sama pracovala na potratovej klinike. Ťažko závislá od metamfetamínu, hlboko ponorená v New Age praktikách a so zlozvykom vytrhávať si vlasy napokon skončila na ulici, kde ju stretol Boh.

Patriciin strhujúci životný príbeh je dôkazom skutočnosti, že aj keby boli hriechy človeka ako šarlát, vďaka Božiemu milosrdenstvu neexistuje dôvod prestať veriť v jeho obrátenie. Na konci každej kapitoly navyše nájdete niekoľko faktov, vďaka ktorým lepšie spoznáte pro-life a prorodinné hodnoty. Tento materiál predstavuje cenné informácie pre ohlasovanie evanjelia života.

Knihu V osídlach smrti môžete získať na Zachej.sk.

Vypočujte si Patriciino silné svedectvo v slovenčine (stačí si zapnúť titulky):

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.