image_355

Milí priatelia života od počatia,

jesenná kampaň 40 dní za život je za nami. V organizačnom tíme sa veľmi tešíme, že sme sa spolu s Vami už po štvrtýkrát zapojili do boja za život našich najmenších.

Uplynulá kampaň prebiehala od 22. septembra do 31. októbra 2021 v Bratislave a Prešove. Za tento čas sme sa pred Ružinovskou nemocnicou a zdravotníckym zariadením Gynstar “odmodlili” v skupinkách dokopy 54 hodín

Kampaň sa však zároveň uskutočnila aj na ďalších 610 miestach sveta. Za tento čas sa nám spolu podarilo zachrániť pred smrťou potratom dokopy 588 bábätiek, ktoré sú konkrétne známe.

Historicky najväčšia medzinárodná pro-life mobilizácia však prináša svoje ovocie aj v podobe zmenených životov ľudí ako sme my - a dúfame, že aj Vy.

Aspoň takýmto virtuálnym spôsobom Vám preto chceme zo srdca poďakovať za Vašu účasť na kampani - a to akýmkoľvek spôsobom. Vaše modlitby, financie, čas i prítomnosť si veľmi ceníme nielen my, ale aj náš Pán, ktorý Vám všetku Vašu 40-dňovú námahu v prospech našich najmenších iste vrchovato odmení.

Preto ešte raz: ĎAKUJEME!
Organizačný tím 40 dní za život

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.