image_403

Americká pro-life organizácia Live Action odhaľuje, kto stojí za presadzovaním kontroly populácie formou antikoncepcie a potratov. O svoje poznatky sa s verejnosťou delí v 8-minútovom videu s názvom Miliardári za potratmi.

„Bez finančnej podpory týchto miliardárov,“ hovorí sa vo videu, „by potrat nebol tak rozšírený, ako je dnes.“ Video je súčasťou kampane s názvom Potratová tabletka zabíja, ktorá odhaľuje prevažne neznáme detaily obklopujúce túto nebezpečnú tabletku, ktorá doteraz zabila milióny nenarodených detí a ublížila či dokonca zabila aj mnohé ženy.

Kto sú títo vplyvní miliardári? Ich mená sú veľmi známe. Pozrite:

Medzi top financovateľmi antikoncepcie a metód predchádzania počatiu celosvetovo sú, podľa videa, nadácie Billa Gatesa (zakladateľ Microsoftu a druhý najbohatší muž sveta), Warren Buffett (úspešný investor a štvrtý najbohatší muž sveta) a William Hewlett a David Packard (zakladatelia spoločnosti Hewlett – Packard). Medzi ostatných financovateľov sa zaraďuje George Soros, Nadácia Ford (Henry Ford) a Nadácia Rockefeller (John D. Rockefeller, prvý miliardár sveta).

Video sa zmieňuje aj o tom, že motívom týchto filantropov je kontrola populácie. Uvádza sa v ňom, že rodina Rockefellerovcov „mala vplyv na vývoj Amerického eugenického hnutia v 20. rokoch 20. storočia“, ktoré „neskôr slúžilo ako základ pre eugenické hnutie v nacistickom Nemecku“. John D. Rockefeller navyše po všetkých zverstvách 2.svetovej vojny založil organizáciu s názvom Population Council (v preklade Populačná rada).

Frederick Osborn, Rockefellerov nástupca v Population Council, bol tiež zakladajúcim členom americkej eugenickej organizácie American Eugenics Society. Silne veril v antikoncepciu a potrat ako v „skvelý eugenický pokrok našich čias“. Neskorší prezident Population Council menom Bernard Berelson navrhol, že ak by snahy o dobrovoľnú antikoncepciu v populácii zlyhali, antikoncepčné zložky by mali byť vložené do zdrojov vody v mestách.

Dnes Population Council stále naplno funguje a je financovaný mnohými horespomenutými miliardármi.

Zakladateľ Microsoftu Bill Gates dlhodobo financuje snahy o kontrolu populácie prostredníctvom Bill and Melinda Gates Foundation (v preklade Nadácie Billa a Melindy Gatesových). Vyjadril sa, ako je vidno aj na videu, že snaha o financovanie „reprodukčného zdravia“, vždy bola najdôležitejšou prioritou nadácie, a to „najmä v chudobných oblastiach“.

Miliardár Warren Buffet mal údajne „strach z potenciálnych negatívnych efektov preľudnenia“. Miliardár David Packard bol podobne ustarostený. Preľudnenie by podľa neho spôsobilo to, že by sa iné sociálne problémy stali „nezvládnuteľnými“.

Dnes, ako je uvedené aj vo videu, títo istí miliardári financujú snahy o rozšírenie dostupnosti potratových tabletiek. Francúzska farmaceutická spoločnosť Roussel-Uclaf darovala patentové práva na potratovú tabletku organizácii Population Council ešte v roku 1994. Population Council následne založil Danco Laboratories (v preklade Laboratóriá Danco) na výrobu a predaj tejto tabletky v USA.

image_402

Laboratóriá Danco sú „utajované“, uvádza video, a „odmietajú zverejniť mená investorov a vedúcich pracovníkov“. „Sú chránené americkou FDA (v preklade Úrad pre kontrolu potravín a liečiv), ktorá bezprecedentne zamlčala meno a lokalitu výrobného podniku… rovnako ako mená expertov, ktorí pilulku skúmali.“ Buffett, Packard a Soros Laboratóriá Danco finančne podporovali. Organizácia Gynuity Health Projects, sponzor amerických klinických testov potratovej tabletky, je tiež financovaná nadáciami týchto miliardárov. Rovnako je to aj s DKT International – organizáciou, ktorá predáva potratové pilulky medzinárodne.

Ako je zhrnuté vo videu, „potratové hnutie bolo vždy zásobované ultra bohatými individualitami za účelom kontroly globálnej populácie, propagovania zabíjania detí a vykorisťovania žien pod maskou reprodukčného zdravia a ženských práv“.

Viac informácií o týchto miliardárskych investoroch nájdete v angličtine na nižšie uvedených odkazoch:

Bill Gates

Funded by Bill Gates, this organization is marketing the abortion pill worldwide

‘Abortion is safer than childbirth’ — according to those who profit from abortion

Who’s paying millions for this abortion training program? Taxpayers.

Warren Buffett

If the abortion industry has its way, abortion will no longer be ‘between a woman and her doctor’

Who’s making millions from the sale of the abortion pill? The answer may surprise you.

Pro-abortion men led the push to legalize abortion. Now, another one leads the push to expand it.

Study endorses self-managed abortions for ‘public health’ reasons… funded by taxpayers

David Packard

UNCOVERED: Abortion pill investor now pouring millions into generic abortion pill company

CONFLICT OF INTEREST: Study claiming abortion is safe was funded by those who profit from it, and the media fails to investigate

Who’s doing a new ‘TelAbortion’ abortion pill study? Groups who would profit from abortion’s expansion.

The secrecy surrounding the abortion pill’s maker and influential financial investors must end

George Soros

Who’s funding NPR, other media outlets slandering pro-lifers? George Soros.

George Soros and family are top donors to Planned Parenthood Votes

Zdroj: Liveaction.org, autor: Kelli, preklad: Martina Šulová

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.