Od 28. septembra do 6. novembra sa na Slovensku opäť uskutoční najväčšia medzinárodne koordinovaná pro-life mobilizácia s názvom 40 dní za život. Za životy nenarodených detí a pomoc matkám v ťažkej situácii sa budeme modliť na troch miestach, kde sa vykonávajú potraty - v Bratislave pred Nemocnicou Ružinov, v Prešove pred zdravotníckym zariadením Gynstar a v Spišskej Novej Vsi pred Nemocnicou Svet zdravia.

image_430

Prihlasovanie pre dobrovoľníkov a ostatných záujemcov spustíme začiatkom septembra. Okrem hlavnej kampane máme tradične pripravené aj sprievodné akcie: 40-hodinovú modlitbovú reťaz, dva atraktívne webináre a svätú omšu.

Ak by ste chceli realizáciu jesennej kampane finančne podporiť, môžete tak urobiť zaslaním daru na náš účet. Za akúkoľvek pomoc vám zo srdca ďakujeme!

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.