image_431 Milí priatelia života od počatia,

jesenná kampaň 40 dní za život je za nami. V organizačnom tíme sa veľmi tešíme, že sme sa spolu s Vami na Slovensku už po piatykrát zapojili do boja za život našich najmenších.

Uplynulá kampaň prebiehala od 28. septembra do 6. novembra 2022 v Bratislave, Prešove a Spišskej Novej Vsi. Za tento čas sme sa pred Ružinovskou nemocnicou, zdravotníckym zariadením Gynstar a Nemocnicou Svet zdravia “odmodlili” v skupinkách dokopy 97 hodín.

Kampaň sa však zároveň uskutočnila aj na ďalších 619 miestach sveta. Za tento čas sa nám spolu podarilo zachrániť pred smrťou potratom dokopy 310 bábätiek, ktoré sú konkrétne známe. Toto číslo však nie je konečné, nakoľko centrála v americkom Texase ešte stále spracováva správy o zachránených bábätkách od koordinátorov z celého sveta.

Úžasnou správou je, že u nás na Slovensku sa počas kampane podarilo zachrániť až dve bábätká. Vďaka poskytnutej pomoci sa ich mamičky rozhodli neísť na potrat. Naši dobrovoľníci im aj naďalej pomáhajú, takže sú v dobrých rukách.

Historicky najväčšia medzinárodná pro-life mobilizácia však prináša svoje ovocie aj v podobe zmenených životov nás, organizátorov – a dúfame, že aj Vás.

Aspoň takýmto virtuálnym spôsobom Vám preto chceme zo srdca poďakovať za Vašu účasť na kampani – a to akýmkoľvek spôsobom. Vaše modlitby, financie, čas i prítomnosť si veľmi ceníme nielen my, ale aj náš Pán, ktorý Vám všetku Vašu 40-dňovú námahu v prospech našich najmenších iste vrchovato odmení.

Preto ešte raz: ĎAKUJEME!
Organizačný tím 40 dní za život

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.