Média ako New York Times, NPR, TIME a CBN počas víkendu prinášali správy ohľadne udalostí týkajúcich sa zastavenia financovania spoločnosti Planned Parenthood.

image_124

Potratová spoločnosť Planned Parenthood, ktorá získava pol miliardy dolárov ročne z peňazí daňových poplatníkov, čelí extrémnemu riziku a jej špinavé tajomstvá sa pomaly, ale iste dostávajú na povrch.

V súčasnosti odhaľujú reálnu tvár Planned Parenthood dve ženy. Obe po svojom obrátení sa na pro-life stranu zanechali prácu na manažérskej pozícii v pobočkách tohto potratového biznisu.

Ramona Trevino a Sue Thayer pôvodne pracovali pre Planned Parenthood. Ramona Trevino zažila obrátenie a opustila svoju prácu hneď potom, čo sa pred jej pobočkou konala kampaň 40 Days for Life. Sue Thayer dokonca začala viesť kampaň 40 Days for Life pred tou istou pobočku, v ktorej predtým pracovala!

Obe dámy sa spojili s Lilou Rose z Live Action, aby vytvorili videá plné odhalení. (Videá v anglickom jazyku si môžete pozrieť na našom YouTube kanáli v sekcii Svedectvá).

Pár bodov, ktoré sú v týchto videách uvedené:

  • Planned Parenthood tvrdí, že poskytujú prenatálnu starostlivosť; väčšina ich pobočiek však neponúka vôbec nič pre matky, ktoré si chcú svoje dieťa nechať.

  • Planned Parenthood tvrdí, že ponúka ultrazvukové vyšetrenia; to je pravda, ale len pre ženy, ktoré majú naplánovaný termín na potrat.

  • Planned Parenthood stanovuje kvóty na potraty, ktoré by mali pobočky dosiahnuť.

Počúvajte, ako Boh používa tieto dve ženy, ktoré zanechali svoju prácu … a potom sa začali modliť predo dvermi ich bývalého zamestnávateľa.

Keď sa modlíme, srdcia a mysle sa menia. Zapojte sa do modlitieb počas 40 dní za život a staňte sa aj Vy súčasťou kampane, ktorá mení životy!

Shawn Carney, prezident 40 Days for Life

Zdroj: 40daysforlife.com, preklad: Viktória Dandarová

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.