Príbeh Kermita Gosnella, lekára z Philadelphie, ktorý zabíjal novorodencov po neúspešných potratoch, “ma priviedol späť k modlitbe”, uviedla jedna z tvorcov filmu House of Horror (Dom hrôzy) počas konzervatívnej konferencie CPAC.

image_125

Ann McElhinney, ktorá so svojím manželom Phelimom McAleerom vytvorila film o Gosnellovi, hovorí, že bola vychovaná ako katolíčka, ale vieru nepraktizovala dlhý čas. A práve tento príbeh ju doviedol späť k modlitbe!

McElhinney označila za opovrhnutiahodné, že byrokrati s medicínskym vzdelaním nikdy neopustili svoje pohodlné kancelárie v Harrisburgu, nenasadli do auta a neskontrolovali kliniku, kde vykonával potraty Gosnell. Na tomto špinavom mieste zomierali ženy a deti, ktoré sa narodili živé, boli zabité nožnicami, ktorými im Gosnell prestrihol miechu.

“Mnoho a mnoho ľudí vedelo, čo sa deje, pretože Gosnellovi pacienti často skončili v nemocnici po zbabraných potratoch,” uviedla McElhinney. “Je to sériový vrah, ktorému sa páčilo hrať sa na Boha,” povedal jej manžel Phelim McAleer. Zberateľ Gosnell si totiž robil fotky intímnych partií pacientiek a zbieral nôžky bábätiek, ktoré potratil, v sklenených pohároch.

McElhinney a McAleer sa považovali v otázkach potratu za neutrálnych, čo prakticky znamená, že potraty podporovali. Ale vytvorenie tohto filmu a napísanie knihy o prípade Gosnella im otvorilo oči a uvedomili si pravdu.

“Videla som fotografie tiel detí, ktoré boli dôkazovým materiálom počas súdu,” uviedla McElinney. Sú nesporné. Fotografia, ktorá obzvlášť pohla McElhinneyovou bola fotkou malého bábätka - chlapčeka A, jedného z väčších novorodencov, zabitých Gosnellom. Chlapček A mal najmenej 32 týždňov. “Fotografia bábätka A je dôležitá,” povedala McElhinney. “Záleží na ňom. Zmenil životy ľudí. Ja som ich stretla.”

Viac informácií o súde s Kermitom Gosnellom v anglickom jazyku, ako aj pár fotografií zavraždených bábätiek, ktoré slúžili ako dôkazový materiál (pozor, len pre silné žalúdky), nájdete na stránke operationrescue.org.

Viac informácií o pripravovanom filme o sériovom vrahovi Gosnellovi nájdete v anglickom jazyku na stránke indiegogo.com.

Zdroj: lifesitenews.com, preklad: Viktória Dandarová

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.