Milí priatelia života od počatia,

jarná kampaň 40 dní za život je za nami. My v organizačnom tíme sa veľmi tešíme, že sa nám na Slovensku podarilo zapojiť do boja za život našich najmenších spolu s Vami už druhýkrát.

Uplynulá jarná kampaň prebiehala od 1. marca do 9. apríla 2017 dokopy v 28 krajinách. Na celom svete sa za tento čas podarilo vďaka modlitbám dobrovoľníkov zachrániť pred interrupciou 437 bábätiek.

Historicky najväčšia medzinárodná pro-life mobilizácia však stále prináša svoje ovocie v podobe zmenených životov ľudí ako sme my - a dúfame, že aj Vy.

Aspoň takýmto virtuálnym spôsobom Vám preto chceme zo srdca poďakovať za Vašu účasť na kampani - a to akýmkoľvek spôsobom. Vaše modlitby, financie, čas i prítomnosť si veľmi ceníme nielen my, ale aj náš Pán, ktorý Vám všetku Vašu 40-dňovú námahu v prospech našich najmenších iste vrchovato odmení.

ĎAKUJEME!

Organizačný tím 40 dní za život

PS: Ostaňte s nami aj naďalej a nezabudnite povedať o 40 dňoch za život aj Vašej rodine, priateľom a známym. Pomôžete tak rozšíriť kultúru života do všetkých kútov našej krajiny!

image_138

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.