Varovanie: Obrázky nie sú vhodné pre deti a citlivejšie povahy.

image_256

Obrázky hovoria viac než slová. Fotografie detí potratených v druhom trimestri hlasno svedčia o celých generáciách nenarodených detí stratených po potratoch.

Veda potvrdzuje, že nenarodené deti nie sú „zhlukmi buniek“ ani „tkanivami“, ale ľudskými bytosťami. Klamstvá propotratových organizácií, ktoré obklopujú vývoj plodu, možno vyhodiť von oknom vďaka pokroku v oblasti vedy a techniky. Napriek tomu, že veda dokazuje ľudskosť nenarodených detí, je v USA legálne zabíjať tieto deti až do okamihu narodenia.

Deti na týchto fotografiách boli na začiatku osemdesiatych rokov potratené v nemocnici patriacej pod Univerzitu vo Wisconsine. Neskôr boli z laboratória na oddelení patológie prepašované, odovzdané organizácii Citizens for a Pro-life Society a dôstojne pochované.

image_246 Drobná ľudská ruka dieťaťa zabitom pri potrate. Všimnite si malé nechtíky.

image_247 Toto dieťa bolo potratené v 18. týždni tehotenstva. Pri portate bol použitý soľný roztok, ktorý sa vstrekol do amniotického vaku ženy. Všimnite si spálenú pokožku a dobre tvarované ruky dieťatka.

image_248 Toto dieťa bolo potratené v 18. týždni tehotenstva. Pri portate bol použitý soľný roztok, ktorý sa vstrekol do amniotického vaku ženy. Všimnite si jeho spálenú pokožku.

18-týždňové nenarodené dieťa na vyššie uvedených fotografiách bolo potratené pomocou metódy potratu v soľnom roztoku. Táto metóda nie je vždy “úspešná” a mnohí ju prežili, vrátane známych pro-life aktivistiek Melissy Ohden a Gianny Jessen. Počas tohto typu potratu je dieťa doslova spálené zaživa v lone svojej matky, ktorej je do maternice (konkrétne do amniotického vaku, v ktorom sa dieťa nachádza) vpichnutý roztok chloridu sodného. Dieťaťu, ktoré pociťuje extrémnu bolesť, trvá niekoľko hodín, než zomrie. Matka následne porodí mŕtve dieťa.

image_249 Toto predčasne narodené dieťa bolo potratené v 21. týždni tehotenstva pomocou prostaglandínu.

image_250 Toto 21-týždňové nenarodené dieťa bolo zabité potratom pomocou prostaglandínu.

image_251 image_252 Tieto dve nenarodené deti zomreli v 21. a 24. týždni tehotenstva pomocou prostaglandínu.

image_253 image_254 Toto 24-týždňové nenarodené dieťa zomrelo na potrat pomocou prostaglandínu.

image_255 Drobné nohy 21-týždňového nenarodeného dieťaťa zabitého potratom pomocou prostaglandínu.

Potrat pomocou prostaglandínu, ktorý zabil deti na vyššie uvedených obrázkoch, zabije dieťa pomocou chemického hormónu prostaglandínu. Deti zomierajú kvôli reakciám, ktoré táto chemikália spôsobuje. Mnoho detí však túto metódu potratu prežilo.

Vo videu nižšie vysvetľuje bývalý potratár Dr. Anthony Levatino bežný postup potratu, ktorý sa vykonáva od 13. do 24. týždňa tehotenstva. Takýmto potratom podľahli deti na vyššie uvedených obrázkoch:

Deti vo veku 21 týždňov a staršie sú touto metódou každý deň usmrtené. Napriek tomu sú deti v takomto štádiu vývinu schopné prežiť mimo lona matky s pomocou lekárov. Šokujúce je, že deti sú v Spojených štátoch amerických potratené z akéhokoľvek dôvodu až do momentu pôrodu, napriek tomu, že mnohé z nich môžu jednoducho prežiť - či už s pomocou lekárov alebo bez nej.

Keď sa pozrieme na ultrazvukové snímky a vypočujeme si odborníkov, jasne zistíme, že ide o ľudské deti. Ani tieto snímky však nepresvedčili propotratové skupiny a politikov, aby sa toto nezmyselné zabíjanie skončilo. Možno, ak stiahneme oponu a pozrieme sa na obrázky detí potratených v 18.-21. týždni, uvidíme a pripustíme pravdu.

V nasledujúcom videu Dr. Levatino opisuje, ako potratári zabíjajú deti v treťom trimestri:

Tieto obrazy sú znepokojujúce, ale dokazujú ľudskosť nenarodených ľudských bytostí, ktoré sa vyvíjajú v lone matky. Stále rastú, stále sa vyvíjajú presne rovnako ako narodení ľudia. S tým rozdielom, že ich je legálne násilne a kruto zabiť.

Zdroj: Liveaction.org, autor: Nancy Flanders, preklad: Jana Bednáriková

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.