image_257 V znepokojujúcom a srdcervúcom videu potratár kontroluje časti tela nenarodeného dieťaťa, ktorého pred chvíľou zabil potratom. Dokonca drží hlavu čerstvo potrateného dieťaťa pred kamerou a zmeria jeho malú nožičku.

“V podstate spájam tkanivo plodu späť dohromady,” uviedol potratár opisujúc svoje činy. „Uisťujem sa, že mám všetky časti tela.”

Potratár tvrdí, že verejnosť sa príliš zameriava na nenarodené dieťa a „krvavé“ časti potratu, ale na brutálnej smrti dieťaťa mu v skutočnosti nezáleží.

“Skutočne dôležité je, že sme tejto mladej dáme pomohli,” uviedol. “Plánuje ísť do školy. Takto sa nemusí zaoberať zodpovednosťou, ktorú so sebou rodičovstvo prináša.”

Fakt, ktorý tento potratár ignoruje, je, že zabíja človeka - a to len preto, aby niekto iný mohol študovať na vysokej škole. V skutočnosti dieťatko nemuselo zomrieť, aby mohla táto mladá žena chodiť do školy. Mnoho rodín by ho s láskou privítalo a adoptovalo si ho. Centrá pomoci v tehotenstve ponúkajú mnoho zdrojov a prepojení na rôzne materské domovy, aby pomohli mladým ženám v podobných situáciách. Zabitie dieťaťa neurobí zo študentky úspešnú vysokoškoláčku; v skutočnosti potraty vystavujú ženy vyššiemu riziku užívania drog, depresie a samovraždy.

Pri meraní chodidla dieťaťa, ktoré je už mŕtve, môžete počuť tvrdenie potratára, že väčšina detí, ktoré zabíja potratom, sú v prvom trimestri. Tieto deti sú však stále ľudskými bytosťami a sú neuveriteľne vyvinuté.

Na konci videa oznamuje potratár matke rozmliaždeného dieťaťa, že malo 20 týždňov, presne ako si mysleli.

Vo videu nižšie popisuje bývalý potratár Dr. Anthony Levatino postup potratu, ktorý sa použil aj na brutálne zabitie práve tohto nenarodeného dieťaťa:

Po 20 týždňoch tehotenstva je nenarodené dieťa takmer úplne vyvinuté a potrebuje len viac času, aby pribralo na váhe a dostatočne zosilnelo v matkinom lone. V skutočnosti dokážu bábätká, ktoré sa narodili len o týždeň neskôr, teda v 21. týždni tehotenstva, prežiť s lekárskou pomocou.

Ženy majú k dispozícii skutočnú pomoc, ktorá nezahŕňa vytrhávanie častí tela detí z ich lona. Potrat nerieši problémy ženy; zabíja dieťa a posiela matku späť na to isté miesto, v akom sa nachádzala pred potratom. Tentokrát navyše s vinou a ľútosťou - pocitmi, ktoré často sprevádzajú matky po potrate.

Poznámka: Video je z dokumentárneho filmu o potratoch s názvom „Lake of Fire“ od Tonyho Kaye, ktorý vznikol ešte v roku 2006. Potratár je identifikovaný ako Dr. Dennis Christensen, ktorý predtým pôsobil v Rockforde v štáte Illinois a vo Wisconsine.

Zdroj: Liveaction.org, autor: Nancy Flanders, preklad: Jana Bednáriková

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.