image_313

Milí priatelia života od počatia,

jesenná kampaň 40 dní za život je za nami. V organizačnom tíme sa veľmi tešíme, že sa nám na Slovensku znova podarilo zapojiť do boja za život našich najmenších spolu s Vami.

Uplynulá jesenná kampaň prebiehala od 23. septembra do 1. novembra 2020 na 588 miestach sveta. Za tento čas sa na celom svete podarilo vďaka modlitbám dobrovoľníkov zachrániť pred smrťou potratom 475 bábätiek.

Historicky najväčšia medzinárodná pro-life mobilizácia však stále prináša svoje ovocie v podobe zmenených životov ľudí ako sme my - a dúfame, že aj Vy.

Aspoň takýmto spôsobom Vám preto chceme zo srdca poďakovať za Vašu účasť na kampani - a to akýmkoľvek spôsobom. Vaše modlitby, financie, čas i prítomnosť si veľmi ceníme nielen my, ale aj náš Pán, ktorý Vám všetku Vašu 40-dňovú námahu v prospech našich najmenších iste vrchovato odmení.

ĎAKUJEME! Organizačný tím 40 dní za život

Odber noviniek

Pripojte sa k našej iniciatíve! Prihláste sa na odber noviniek, modlitieb a zamyslení a pomôžte meniť atmosféru v našej krajine.

V zmysle Zákona 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov vyplnením registračného formulára súhlasíte so spracovaním uvedených osobných údajov za účelom zasielania noviniek a aktualít kampane 40 dní za život.